juostiin, minä ja kaksi tytöistä...ihme uni, mistähän se oikein tuli? Unen tunnelmakin oli pelottava ja epätietoinen. Olisiko liittynyt siihen, että illalla soi puhelin: exä soitteli ja kyseli, olenko tietoinen , että vanhin lapsemme aikoo muuttaa hänen luokseen. Koko asiasta ei ole minulle mitään hiiskahtanut. Minähän en ajatuksesta tykkää yhtään, vaikka yksi huone vapautuisikin, niin että poikakin saisi oman kolon..mutta kun ajattelen asiaa lapsen kannalta, niin en kerta kaikkiiaan pysty näkemään tuossa ratkaisussa mitään hyvää..isänsähän ei varsinaisesti häntä tai ketään lapsista ole koskaan luokseen halunnut edes, nyt sitten kun tytöstä on jo hyötyä ja apua, eikä enää tarvitse sillä tavalla perään katsoa, niin kas vaan!

Puhuin kuitenkin lapsen kanssa hetken, sanoin että jos hän vakaasti sinne haluaa muuttaa, en asetu vastustamaan ajatusta, mutta ilmaisin myös sen, että kun ja jos siellä suunnalla menee sukset niinsanotusti ristiin, ei takaisinkaan voi noin vaan tulla. Mietin myös, että pitäisikö minun kuitenkin sanoa myös se, että en halua hänen muuttavan, varmaankin pitäisi.

Toinen ällistyttävä juttu selvisi myös eilen..Puhelimenihan soi aamuviideltsä sunnuntaiaamuna muutaman kerran, ja lopulta siihen heräsin vastaamaan tietämättä paljonko kello on tai tuntematta numeroa. Soittaja esitteli itsensä nimeltä ja yhdistin nimen yhteen sen nimiseen mieheen. Tyypillinen kännipuhelu, puhe oli kankeaa ja siinä jotakin sitten höpötin, luulllen tosiaan ihan toiseksi tyypiksi jonka olin avstikään perjantaina pikipäin tavannutkin...kertoi että on rakastumassaminuun kun näki nyt pitkän ajan jälkeen ja blaablaablaaa...noh lopetin sen puhelun kuitenkin ja eilen tuli mieleen, että tarkistanpa työkoneelta, kenen ihmeen numerosta ne puhelut tuli. Kyseessä oli ihan toinen tyyppi!!! Sellainen, jonka kanssa en ole ollut missään tekemisissä milloinkaan muuta kuin moikkaustasolla, näin vaan tän henkilön lauantai-iltana ehkä puolen tunnin ajan juteltiin täysin diibadaaba-asiaa, kuulumisia jne.. Ihmettelen kyl miten se soitteli? Ja miks? Käsittääkseni on parisuhteessa jne ja mua nuorempikin? Eikä ikiniä oo ollu edes mitään säätöä! Jospa se oli pilapuhelu tai jotain? No, mysteeri kuitenkin.