tunnelmaa eletään..rauhallisin mielin. Yllättävän ihnasti sujui kaikki, mutta tottakai kännissä tuli yks suuren luokan moka tehtyä...sitä on nyt jälkeenpäin turha puida, mutta hintana saattoi olla lupaava ihmissuhde tai tuttavuus ainakin. PASKA! Mut ei voi mitään, oman älyttömyyteni tietyissa asioissa toki tiedän, ja taipumuksen rynniä päin kuin mikäkin pässi.

Työpäivä ollut varsin vaisu tulokseltaan, vois sanoa että plus miinus nolla, eipä täällä keitään olekaan, joten olkoon motivaatio se nolla. Huomenna sitten. Aamuinen operaatio sujui hyvin, ja nyt saa sen puolesta olla rauhassa seuraavat kuusi vuotta. Odottavaiset on tunnelmat vuoden viimeisinä päivinä ja ainakin tänään, mutta ei lainkaan ahdistuneet tai muuten kurjat.

Tuli taas pohdittua oman luonteen valossa pisintä suhdetta ja jotenkin ensimmäistä kertaa tajusin siinä oman osuuteni kristallinkirkkaasti: miksi kaikki meni niinkuin meni: tein sellaiset valinnat, että suuntaa olisi ollut mahdotonta kääntää tai muuttaa. Uhmakkuuttani kai suistin itseni jamaan, josta ei voinut seurata muuta kuin täystuho. Toisaalta, en olisi mitenkään niillä eväillä pystynyt muuhun. Pitäsii nyt vaan tässä ajassa osata varoa kaikin tavoin oman elämän suistumista marttyyriyteen, siinä on minun kohdallani kaiken pahan alku ja juuri.